Viața începe acasă!

Alege casa care îți însuflețește viața!

Un cartier rezidențial altfel

WEST Garden este primul cartier rezidențial din București care respectă curentul pe care H4L

l-a adus în România – casa pentru viață. Construit pentru oamenii și nevoile lor, cartierul este o oază de verde, cu grădini și alei pietonale, unde te poți relaxa și unde copiii se pot juca în siguranță.

Unde?

Cartierul Militari, Iuliu Maniu

Cine?

Home for life Development

Cât costă?

Află prețurile

Viața începe acasă

Cele mai frumoase momente din viața ta se întâmplă acasă, trăiește-le pe deplin.

Valori

Viață
Grijă
Împreună
Natură
Preț corect
Calitate

Ce este diferit

În primul rând, WEST Garden este diferit pentru că pune accentul pe oameni și pe nevoile lor. De la tehnica de construcție și până la elementele de integrare socială, totul a fost atent proiectat. Calitatea este un punct forte atunci când vine vorba despre acest cartier. Și poate cel mai important aspect, WEST Garden aduce natura mai aprope prin spațiile verzi generoase, precum și terasele aferente fiecărui apartament. Mai mult de atât, mașinile au acces în perimetrul cartierului doar în parcarea subterană, evitând astfel reducerea spațiului pietonal.

Află mai multe despre diferențele pe care WEST Garden le aduce!

Deschide pagina dedicată

Viața începe acasă

în fiecare zi!

Home for life

Înainte de toate, trebuie să știi ca H4l (home for life) este un curent, unul nou pentru România, dar cu istoric lung în vest, care susține ideea de locuințe făcute pentru oameni și pentru nevoile lor. H4l Development este compania care construiește în România primul cartier rezidențial destinat persoanelor cu venituri medii, capabil să respecte valorile curentului – home for life (casa pentru viață).

Acasă este locul unde ne „reîncărcăm bateriile”, de aceea „acasă” nu mai poate fi oriunde și nu mai poate fi construit oricum. H4l Development – schimbă paradigma, cu eficiență construiește ansambluri rezidențiale călduroase, primitoare, “construiește casa care însuflețește viața”.

Navighează în pagina H4L.

Aparatamentele West Garden

Apartamentele WEST Garden au suprafețe utile mari, bine compartimentate, spații vitrate generoase, terase și sunt construite cu materiale de înaltă calitate. Cartierul rezidențial este compus din blocuri cu regim de înălțime mic, P+6, care au în componență de la studiouri, până la apartamente cu 4 camere.

Descoperă apartamentele!

Profită de prețurile speciale de lansare

Faza 1 de construcție are prețuri speciale de lansare. Navighează în pagina dedicată și înscrie-te pentru o vizită.

200

Apartamente

Se vor finaliza în 2019

Află prețurile

de lansare