Un altfel de cartier rezidențial în București

Viața începe acasă

Cele mai frumoase momente din viața ta se întâmplă acasă, trăiește-le pe deplin.

West Garden este un proiect diferit în România prin modul de construcție aparte. Am alocat mai mult de 24 de luni fazei de proiectare pentru că am ales să optimizăm fiecare element. De la tehnica de construcție, regimul de înălțime, soluțiile de izolare termică, fonică, construcția parcării, compartimentarea apartamentelor și până la elementele de integrare socială, totul a fost plănuit cu atenție. Am pus mare preț pe calitatea construcției, pentru că știm cât de importantă este în contextul cartierelor rezidențiale care se ridică la cele mai înalte standarde.

 

 

Am acordat atenție sporită izolării fonice și termice. Pentru a proteja locatarii de eventualele zgomote produse de lift, acesta a fost poziționat pe centrul casei scării. Zidurile exterioare ale clădirii vor fi realizate din cărămidă de 30 mm grosime, cu termosistem și tâmaplărie termoizolantă. Și pentru că am avut în vedere fiecare aspect legat de calitate, West Garden oferă o rezistență ridicată la cutremure. Materialele de construcție de înaltă calitate și tehnicile folosite, combinate cu regimul relativ jos de înalțime, P+6, îți asigură o viață liniștită.

Prima fază de dezvoltare va cuprinde 200 de apartamente

studiouri, garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere

Garsoniere

Spații generoase

Deși garsonierele sunt prin definiție spații mici, la West Garden lucrurile stau diferit. Grație compartimentării și construcției în sine, garsonierele au un spațiu util generos. Fiecare garsonieră beneficiază de o terasă și de spații vitrate mari. Prețurile sunt disponibile în pagina de rezervări.

Studiouri

Spații mari pentru apartamente mici

West Garden oferă viitorilor locuitori studiouri cu suprafețe generoase. Grație spațiilor vitrate mari și a terasei aferente fiecărui studio, precum și a compartimentării apartamentului, impresia de spațiu mic dispare. Prețurile sunt disponibile în pagina de rezervări.

Aparatamente cu 2 camere

Spațiu pretabil pentru cupluri

Cartierul West Garden pune la dispoziția viitorilor locatari apartamente cu 2 camere. Construit cu materiale de înaltă calitate, bine compartimentat și beneficiind de spații vitrate generoase, fiecare apartament are, în plus față de spațiul util, o terasă. Prețurile sunt disponibile în pagina de rezervări.

Aparatamente cu 3 camere

Spații bine compartimentate

Apartamentele cu 3 camere beneficiază de spații utile mari. Compartimentarea bine gândită precum și spațiile vitrate generoase dau impresia de spațiu aerisit. Unele apartamente beneficiază de două terase, in funție de dispunerea în clădire. Având două băi și două dormitoare, aparatamentele de acest fel sunt ideale pentru familii cu copii. Prețurile sunt disponibile în pagina de rezervări.

Aparatamente cu 4 camere

Pentru familii numeroase

Special create pentru familii cu mai mult de un copil, apartamentele cu 4 camere beneficiază de 3 dormitoare, 2 băi și, în funcție de dispunerea în clădire de una sau două terase. Spațiile vitrate generoase conferă luminozitate apartamentului. Prețurile sunt disponibile în pagina de rezervări.

Profită de prețurile speciale de lansare

Faza 1 de construcție are prețuri speciale de lansare. Navighează în pagina dedicată și înscrie-te pentru o vizită.

200

Apartamente

Se vor finaliza în 2019

Află prețurile

de lansare