Un altfel de cartier rezidențial în București

Viața începe acasă

Cele mai frumoase momente din viața ta se întâmplă acasă, trăiește-le pe deplin.

CUBE

Cu 12 ani de experiență în domeniul construcțiilor, CUBE este o firmă de arhitectură care crede în simplitate și care respectă valorile. O echipă tânără compusă din arhitecți și ingineri care vor să iasă din tipare și să facă lucrurile într-o manieră diferită.

KONE

KONE este lider mondial în industria lifturilor și scărilor rulante, o companie care pune pe primul loc mediul înconjurător, siguranța și inovația. KONE își propune să îmbunătățească viața urbană, să transforme orașele în locuri mai bune, protejând mediul înconjurător și dezvoltând continuu soluțiile pe care le implementează.

MC General Construct Engeneering

MC General Construct este o firmă cu sediul central în București care se ocupă, în principal, cu design-ul de instalții electromecanice. Anii de experiență în domeniu îi recomandă ca fiind o companie de top ce vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu soluții diverse. Serviciile lor de înaltă calitate acoperă de la studii de fezabilitate, până la asistență tehnică atât pentru clădiri noi, cât și pentru cele deja existente.

Parador

Parador este o companie germană cu peste 40 de ani de experiență în domeniul parchetului și podelelor din lemn. O companie care pune preț pe sustenabilitate și care îmbină tehnologia germană cu pasiunea pentru prelucrarea lemnului. Numeroase premii îi confirmă poziția de top la nivel european.

Popp & Asociații

Pincipalul domeniu de activitate al companiei este proiectarea structurilor, dar Popp & Asociații oferă o gamă mai largă de servicii. Pentru că vor să fie o companie de top pe piață, Popp & Asociații a investit multe resurse în Departamentul de Cercetare și Dezvoltare, dar și în activitatea de investigare a accidentelor în domeniul construcțiilor.

Romstal

Fiind deja o companie de renume pe piața românească, Romstal oferă o gamă largă de instalații sanitare și produse pentru amenajari interioare. Cele peste 20 000 de produse de înaltă calitate îi recomandă ca fiind o companie românească de top în domeniul lor de activitate.

Salamander

Începută de un neamț cu pasiune pentru pantofi, Salamander s-a dezvoltat de-a lungul a mai bine de 130 de ani. În 1973, firma își extinde activitatea și începe să producă profile PVC extrudate pentru uși și ferestre. De acolo, cu multă perseverență și pasiune, Salamander a evoulat într-una dintre cele mai cunoscute companii care produce atât pantofi, genți și accesorii, cât și termopane. Respectarea celor mai înalte standarde de calitate, dar și grija pentru mediul înconjurător fac din Salamander un lider de succes.

Vaillant

Fiind unul dintre cei mai mari producători de sisteme de încălzire din lume, Vaillant este o companie germană cu peste 140 de ani de experiență. Compania a intrat pe piața românească în 1994 și de atunci comercializează sisteme de încălzire de înaltă calitate la standarde nemțești.

Calitate la cele mai înalte standarde

Punem preț pe calitatea materialelor și a serviciilor. Navighează în pagina dedicată și vizualizează apartamentele pe care le oferim.

200

Apartamente

Se vor finaliza în 2019

Află prețurile

de lansare